Tweede editie RCZ voorbereidings toernooi

Zaandam- Op donderdag 13 en zaterdag 15 augustus houdt RCZ voor het tweede achtereen volgende jaar het RCZ voorbereidings toernooi. De deelnemers zijn net als vorig jaar sv Beverwijk, sc Hercules Zaandam, vvv Westzaan en RCZ. Favoriet voor het winnen van het toernooi is de ploeg van sc Hercules-Zaandam en hoofdtrainer Eric Heerings die zijn ploeg flink versterkt zag worden.
De formatie van de ploeg uit Zaandam speelt woensdag avond eerst nog tegen de reserves van Telstar -21.
Thuisploeg RCZ versterkte zich eveneens met wat spelers van buurman zvv Zaanlandia en ook vvv Westzaan wordt sterker dan het afgelopen seizoen geacht. De eerste editie van het RCZ Voorbereidings toernooi werd overigens door sv Beverwijk gewonnen dat toen nog werd begeleid door hoofdtrainer Rick Kitzen. De wedstrijden starten donderdag om 19.00 uur en die van
zaterdag om 14.00 uur. Gastheer RCZ, de club waar alles kan zal de organisatie ongetwijfeld weer tot in de puntjes verzorgen. De club heeft vele vrijwilligers die de handen altijd bereid is uit de mouwen te steken. De club wenst alle deelnemers en toeschouwers alvast een sportief toernooi toe.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl