Zaalvoetballers van FC ZAANSTREEK starten training op natuurgras

Zaanstad- Volop nieuws bij de groeiende Zaalvoetbalvereniging FC Zaanstreek want Donderdag avond trappen de voetballers daarom voor het eerst af op veld waarbij er rustig zal worden toegewerkt naar het begin van de zaal en nu dus ook veldcompetitie. Leden die zaalvoetballen kunnen dit seizoen gratis deelnemen aan de veld activiteiten op zondagochtend wat betreft het veldvoetbal.
Het zaalvoetballen speelt zich veelal af binnen de Zaanse sporthallen waar op maandag, woensdag en vrijdag avond wordt gespeeld. Op donderdag kan er nu door leden van de vereniging ook getraind worden op veld in Westknollendam op de Piet Kuiperlaan. Dat is op het complex tegenover Industriegebied Molletjesveer in Wormerveer, daar waar ook zaterdagvereniging Blauw-Wit W gehuisvest zit.
De club meldt op de website fczaanstreek.nl het volgende; We zitten in de maand augustus en hebben er lang op moeten wachten maar we kunnen weer lekker voetballen. Wij bieden onze spelers de gelegenheid om met dit warme weer niet alleen in de zaal maar ook op het veld te spelen. Er kan vanaf donderdag 6 augustus iedere donderdagavond een balletje getrapt worden op het vers en uitstekend onderhouden natuurgras. Je hoeft niet bang te zijn dat er allerlei moeilijke en zware oefeningen worden gedaan want we gaan onderling gewoon een lekker partij(tje) spelen.
de voetbalavond is niet eenmalig maar wordt ook op donderdagavond 13-20-27 augustus uur georganiseerd. We trappen af om 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. Na evaluatie zal dit wellicht nog worden gecontinueerd. De poorten van het complex al vroeg geopend en dus kan er tijdig worden gevoetbald in het mooie Westknollendam, tegenochter de jachthaven. Het locatie adres voor degenene die hier nog nooit zijn geweest: Piet Kuiperlaan 72 in Westknollendam/Wormerveer. Het complex bevindt zich schuin tegenover industriegebied Molletjesveer in Wormerveer. Voor de mensen die vanuit Zaanstad komen; die kunnen de eerste afslag rechts nemen, na de afslag Noorderveld. Ook zaterdagvereniging Blauw-Wit W speelt op het complex in Westknollendam.
AUTHOR: admin

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl