Waarom WSV1930 Voetbalschool? “het mooie is dat iedereen welkom is“

Zaanstad- Waarom WSV1930 Voetbalschool? Het mooie is dat iedereen welkom is aldus eigenaar Michel Dekker. Die vraag krijgen veel van onze trouwe deelnemers in aanloop naar een nieuwe voetbalmodule. Deze gaan weer starten op vrijdag 21 augustus en iedereen kan meedoen, je hoeft dus niet perse lid te zijn van WSV1930. Altijd gaat het dan om geïnteresseerden die nog nooit bij ons een hele voetbalmodule hebben meegedaan. Voor die nieuwsgierige voetballiefhebbers zetten we het even onder elkaar.
Ervaring
De WSV1930 voetbalschool is gestart in 2013 Dat betekent dat er al meer dan 7 jaar ervaring is. Maar liefst 7 jaar altijd met leuke en gevarieerde groepen, een hoge waardering en veel plezier! De voetbalschool is gelegen op het WSV 1930 sportcomplex. Een fantastische accommodatie met mogelijkheid om ook indoor te voetballen. Deze worden ook verweven in de voetbaltrainingen.
Voetbal Academy
Keuze in Voetbal. De voetbalschool is gespecialiseerd in het maken van voetbaltrainingen en maken animaties ook in 3D. De Voetbal Academy is een totaal voetbal platform voor clubs en trainers. Bij de voetbalschool maken ze gebruik van voetbaltrainingen op maatwerk.
Kleine groepen
De groepsgrootte wordt klein gehouden omdat bij teveel spelers het leerproces aangetast wordt in kwaliteit. Er wordt een nauwkeurige indeling gemaakt qua leeftijd en passend niveau. Ook blijven de deelnemers getoetst en deze worden gevolgen in hun leerproces. de voetbalschool selecteert geen spelers, iedereen van 6 t/m 15 jaar is welkom en kan deelnemen.
Betaalbaar
Omdat het modules betreft van 10 intensieve trainingen van in totaal slechts € 75 blijft deze extra techniektraining betaalbaar. De techniektraining is een toevoeging aan de reguliere clubtraining. Ook zijn er altijd proeftrainingen aan het begin van een nieuwe module. Voor beginners, aankomende talenten en toppers. De trainers geven spelers meer technische voetbaltrainingen, waardoor het spel steeds leuker gaat worden, ongeacht niveau. Dat loopt zeer uiteen. Van beginnend dribbelen tot aan de Skills Athletic voetbaltrainingen. Kosten van de Skills Athletic voetbaltrainingen zijn € 99.
Keepers
De keeperscursus wordt volgens eigen visie gegeven waarbij invloeden van diverse methodieken samen komen. De trainingen hebben zowel technische, tactische als fysieke onderdelen, die gedurende de gehele cursus in combinatie met elkaar aan de orde komen. Het trainingsprogramma is op leeftijd ontwikkeld en ook hier werken we met uitdagende innovaties.
Innovatie – Trainen met de nieuwste materialen en de laatste inzichten met betrekking tot het leerproces. Smartgoals, Minisoccerbal, Goalshot, Soccerwave, Skillsrebounders, etc.
Materialen die bij menig BVO nog op het verlanglijstje staan. Daarnaast is reeds gestart met cognitieve trainingsvormen, waardoor spelers zichzelf sneller ontwikkelen.
Voetbalclinics & evenementen
Er is ervaring in het geven van grote voetbalevenementen (De voetbalschool organiseerde 3 jaar lang vanuit de organisatie het zaans kampioenschap 4 tegen 4) en daarnaast zijn er ieder jaar diverse voetbalclinics. Voor meer informatie of interesse in de voetbalschool ga je naar www.wsv1930voetbalschool.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl