Lycurgus-Hygiëa start met een springuur

Krommenie- Dit seizoen start gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa met een springuur. Aan dit uur kunnen enthousiaste turnsters meedoen (ervaring is niet vereist) vanaf 8 jaar, die het leuk vinden om af en toe iets anders te doen.
De springgroep houdt zich bezig met het turnen op de springtoestellen zoals de kast, de Pegasus en tafel. Daarnaast wordt er veel gesprongen met de trampoline en behoren ook lange mat en natuurlijk de verende tumblingbaan tot de gebruikte toestellen. Na de warming-up worden de technieken aangeleerd. Gestart wordt met basissprongen (streksprong, hurksprong, hoeken, draaien), maar ook salto’s, schroeven, overslagen etc. komen aan bod.
Ieder turnt op haar eigen niveau onder leiding van de trainster. Plezier staat voorop. Aan het einde van het seizoen wordt een demonstratie gegeven en deelgenomen aan de springwedstrijden.
De les zal gegeven worden op donderdag om 19 uur in de gymzaal van de Pionier aan de Anemoonstraat in Wormerveer. Aanmelden kan via ledenadministratie@lh-gymnastiek.nl.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl