Zaanlandia jeugd begint seizoen met Kick-Off dagen

Zaandam- Voetbalvereniging zvv Zaanlandia organiseert op Zaterdag 8 augustus de Kick-Off dag voor de jeugdteams van JO13 t/m JO19. Een week later, op 15 augustus, organiseren de Zaandammers de Kick-Off dag voor de JO8 t/m JO12. Deze dagen worden met name gebruikt om onder andere kennis te maken met alle (nieuwe) spelers en/of trainers en per leeftijdscategorie zal er ongeveer 1,5 uur worden getraind.
In de week na de Kick-Off dag starten de normale trainingen en zullen ook de eerste oefenwedstrijden georganiseerd worden. Na deze voorbereidingen zullen door de trainers de definitieve indelingen bepaald worden.
zvv Zaanlandia is een club waar men zich richt op prestatie én recreatie voetbal. Elk team traint dan ook twee keer in de week en beschikt over een door de club aangestelde trainer. Het hele jaar door worden er voor alle teams diverse evenementen en toernooien georganiseerd. Op welk niveau je dus ook speelt, bij zvv Zaanlandia is er plek en aandacht voor jou!
Ben je nog geen lid van zvv Zaanlandia of van een andere voetbalclub maar wil je graag kijken of voetbal iets voor jou is? Kom dan naar de Kick-Off dagen van Zaanlandia aan de Karel Lotsylaan 6 in Zaandam. Op de website www.zvvzaanlandia.nl vind je meer informatie over de club en kun je je opgeven voor de Kick-Off dagen!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl