Tennis en meer bij SmashDevil toernooi K.Z.T.V.

Koog aan de Zaan- De voorbereidingen zijn in volle gang voor de 36e editie van het Smash Deviltoernooi. Er staat van 8 tot en met 16 augustus een week tennis gepland bij tennisvereniging KZTV in Koog aan de Zaan.
KZTV heeft niet getwijfeld om het toernooi door te laten gaan nadat het bericht was gekomen dat toernooien weer mochten starten met inachtneming van coronamaatregelen. De verschillende commissies zijn de afgelopen weken druk geweest met de voorbereidingen. “We zien enorm uit naar de start van het toernooi en doen er alles aan om weer een succes te maken van het Smash Devil toernooi!”, klinkt het enthousiast.
Categorieën
Tijdens het Smash Deviltoernooi wordt er gespeeld in verschillende categorieën, van beginner tot regionale toppers in de categorieën 2 tot en met 9. Er worden alleen dubbels en mixen gespeeld. De eerste worden gespeeld op zaterdag 8 augustus.
“Wel zullen wij dit jaar wat festiviteiten moeten missen zoals onze gebruikelijke vis en feestavond. Maar gelukkig is er nog voldoende te beleven voor de spelers en toeschouwers. De Texels skuumkoppe proeverij gaat door op zondag 9 augustus. En ook de pubquiz op zaterdagavond 15 augustus is een feit. Er komt een tombola met prijzen als tickets voor het 48e ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam. Uiteraard met inachtneming van alle corona regels en met een beetje medewerking van alle deelnemers kunnen we er een mooi toernooi van maken.”
Nieuwe toernooileider
Na jarenlange trouwe dienst van Martijn Molenaar als toernooileider, heeft hij dit jaar het stokje heeft overgedragen aan Kim de Beer en Marjolein Wittenberg en de rest van de commissie: Thijs Kaper, Myrthe Kostense, Eva Hoekstra, Melchert Leguijt, Denise Kersten en nieuwkomers Dennis Hollander en Raymond Weijand. “Met dit team gaan wij zeker door tot de 40e editie!”
Het Smash Deviltoernooi is te volgen via Facebook (facebook.com/smash.deviltoernooi, Instagram, www.kztv.nl en via www.toernooi.nl).
Foto: aangeleverd
onderschrift: 36e editie van het Smash Deviltoernooi staat op stapel bij K.Z.T.V.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl