Complex bij Blauw-Wit ziet er picobello uit na BW-doet dag

Westknollendam- De voetbalvereniging Blauw-Wit deed het op zaterdag 1 augustus 2020. Dat was de datum waarop de club een ieder op riep, leden en niet leden, om naar CVV Blauw-Wit te komen om vanaf 10.00 uur te komen klussen.
De club organiseerde de BWdoet-dag, een klusochtend en middag om het complex klaar te maken voor het nieuwe voetbalseizoen 2020/21. Er waren een aantal klussen die nodig een aangepakt diende te worden. Hieronder vielen klussen als het wieden van onkruid, de ramen lappen, hier en daar wat kleine schilderklussen, het opknappen van de entreepoort, het schoonmaken van de zonnepanelen, het terras met hogedrukspuit schoonmaken noem maar op. Het werd ondanks de intensieve werkzaamheden toch een gezellige samenkomst van vaklui en overige aanpakkers. Kort samengevat was het een geslaagde sessie waarin iedereen voor, tijdens en na afloop goed werd verzorgd door middel van een natje en een droogje.
De selectie is deze week al begonnen met trainen en die zullen hun ogen hebben uitgekeken. Één ding is zeker; het complex aan de Piet Kuiperlaan in Westknollendam ligt er picobello bij.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl