Vernieuwd ZCFC, `het Zaanse oranje` kent goed verzorgde 1e training

Zaandam- Klaar voor de start is af. De eerste training van de selectie van zaterdag 3e klasser ZCFC was er een met nieuwe trainingstenues, worstenbroodjes en een BBQ van de JO19; De conclusie luidt: ook op sportpark Kalverhoek is men begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2020/21.
Afgelopen zaterdag zijn de eerste stappen op het veld gezet voor het nieuwe seizoen dat voor de ommekeer moet staan. Trainer Willem Zeijlmans, Maikel de Vries, Technisch Manager Ron Karreman en het bestuur heette de bijna volledige selectie welkom. De spelersgroep heeft nieuw trainingstenues ontvangen hetgeen een nieuwe stimulans moet zijn: Tassen van sponsor Hendriks Housing, windjacks, trainingspakken en trainingstenues kregen de spelers van de club.
De training werd afgesloten met verse soep van duo voorzitter Dirk Slootweg die over meer dan alleen bestuurlijke kwaliteiten blijkt te beschikken. Wie de overige heerlijke broodjes voor de hongerige spelers heeft gesmeerd werd niet kenbaar gemaakt maar deze werden smakelijk `soldaat gemaakt`. Het begin is er voor de oranjehemden die uitkomen in de zaterdag derde klasse. Na de afgelopen paar seizoenen veelal onderaan de ranglijst te hebben gebungeld wil men er in `t Kalf aankomend seizoen echt weer eens voor gaan. En dat is mogelijk want de selectie kent een flinke kwaliteitsinjectie.
In de beker competitie komen de Zaandammers het nieuwe zvv Zaanlandia tegen. Dit eerste bekerduel is een uitduel dat op de fiets kan worden aangedaan en wel te verstaan op zaterdag 29 augustus. De week daaropvolgend spelen de Zaandammers tegen de zaterdagploeg van De Kennemers uit Beverwijk. Op 12 september reist de ploeg af naar Schagen om de nieuwe fusieclub Schagen United te verslaan. Ook dit is een zaterdagploeg.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl