Sporting Krommenie weer fris uit de startblokken

Krommenie- De spelers van Sporting Krommenie stonden zondagochtend rond 12:00 uur klaar om de draad weer op te pakken. Op het Provily Sportpark aan de Marslaan in Krommenie kon in alle rust getraind worden door de jonge ploeg die een paar versterkingen van vv Knollendam kon inlijven.
Na een paar weken rust trainde de derdeklasser vanmorgen al fel hetgeen de mentaliteit binnen de selectie juist weergeeft. De concurrentie is aanwezig en iedere speler gaat voor een basisplek onder het team van trainer Jordi van Beek. In de derde klasse B zal het een aantal mooie derby`s spelen tegen WSV`30, rkvv Saenden, sc Hercules-Zaandam en buurman SVA. De Krommenieërs speelden zeker in de eerste competitiehelft prima voetbal en stonden zelfs nog enige tijd fier bovenaan. Het voordeel voor aankomend seizoen zal zijn dat de spelers weten wat er van hen wordt verwacht en wie de tegenstanders zijn. De rood zwart witten hebben absoluut een ploeg om rekening mee te houden. Ook een periodetitel is een prijs waarop het aankomend seizoen wellicht aanspraak kan maken.
In de beker treft de club uit Krommenie de Amsterdammers van VVA/Spartaan, RCZ en Strandvogels uit Wervershoof. Op zondag 30 augustus opent het team van Jordi van Beek het bekervoetbal met een thuisduel tegen VVA/Spartaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl