Selectie SVA

Assendelft- Zaterdag 1 augustus is de herenselectie van derdeklasser SVA, onder leiding van hoofdtrainer Joerie Houniet begonnen aan de voorbereiding van het seizoen 2020/21.
24 selectiespelers waren paraat en de komende tijd zal de rest aan gaan sluiten. De Assendelvers hopen het aankomend seizoen niet meer in degradatieproblemen te komen en hoopt dat het dit jaar goed blijft boteren binnen de spelersgroep. De Assendelvers hebben kwaliteit genoeg en vorig seizoen belandde het door vele nipte verliespartijen in de neerwaartse spiraal. Dit jaar staan wederom alle neuzen dezelfde kant op en weten de dorpelingen wat hen het aankomende jaar in de 3e klasse te wachten staat.
Voor de beker is SVA ingedeeld bij onder meer zondag vierdeklasser hfc Heemstede. In Assendelft zal deze ploeg op zondag 30 augustus tegenstand moeten bieden waarna een week later, op zondag 6 september in het naastliggende dorp Westzaan de fraaie derby tegen vvv Westzaan wacht. Vervolgens zal de ploeg van trainer Joeri Houniet zich op zondag 13 september in Den Helder tegen Zeemacht moeten verzekeren van de volgende rond. De Assendelvers hebben een flinke reputatie hoog te houden en deden het de voorgaande jaren uitstekend in de bekercompetitie waarin het topploegen als ADO`20, Elinkwijk en Koninklijke HFC 2 uitschakelde.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl