Eerste zaterdagochtend training voor rkvv Saenden

Wormerveer- De formatie van Saenden stond onder leiding van trainer Rene Reijinga zaterdag ochtend klokslag 10 uur op het trainingsveld. Een prima b veld waar net als op het a veld ook natuurgras ligt.
De selectie heeft kwaliteit genoeg en opvallend was de aanwezigheid van ex-prof Christian Supusepa die voor het laatst nog uitkwam voor Fortuna Wormerveer dat toen nog in de hoofdklasse speelde.
Christian Supusepa is de broer van voormalig Saenden hoofdcoach Raphael Supusepa. Ook hij speelde betaald voetbal en verliet Saenden twee seizoenen terug voor een avontuur als coach in China.
De Wormerveerders maken zich op voor de eerste officiële bekerwedstrijd. Deze zal in Haarlem gespeeld worden tegen Onze Gezellen 1. Vervolgens treft het op zondag 6 september sc Purmerland en op zondag 13 september is er dan de uitwedstrijd in Kolhorn tegen vv Kaagvogels.
Ook de competitie zal weer interessant worden. De Wormerveerders dienden hun wonden te likken want het promoveerde als koploper van de 3e klasse verrassend genoeg niet. Dit gold ook voor de achtervolger sc Hercules-Zaandam. Die ploeg zal ook dit seizoen weer als `angstgegner` worden gezien en kunnen zomaar weer eens gaan strijden om de titel. Al zitten er een paar verradelijke ploegen in de 3e klasse. Maar ook de derby`s tegen Sporting Krommenie, SVA en promovendus WSV`30 zullen zeker niet onderschat moeten worden. De spelvreugde spatte er het afgelopen weekend in ieder geval weer vanaf op het fraaie sportpark aan het Guisveld.
Foto: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl