Johan van Wort nieuwe hoofdtrainer ZVV Zaanlandia

Zaandam- Vierdeklasser zvv Zaanlandia heeft een nieuwe hoofdtrainer voor de zaterdag selectie. De club die momenteel in gesprek is met een mogelijke fusie met FC Zaandam (voorheen Zilvermeeuwen en Hellas Sport) was al enkele weken op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Afgelopen weken heeft een afvaardiging van het (interim)algemeen bestuur gesprekken gevoerd met kandidaat trainers voor de nieuw te vormen zaterdag 1 selectie.
Na deze gesprekken bleven er twee kandidaten over. Daarna is in het bijzijn van een aantal toekomstige selectiespelers van het nieuwe Zaterdag-1 elftal besloten om met ingang van het nieuwe seizoen 2020-2021 de heer Johan van Wort aan te stellen als de nieuwe hoofdtrainer van de zaterdag selectie van zvv Zaanlandia.
De heer van Wort, in het bezit van TC2, heeft een rijke ervaring als trainer van de senioren en heeft de afgelopen periode gewerkt bij onder meer SV Ouderkerk, TOG Amsterdam, Egmondia uit Egmond aan Zee en vijf seizoenen hoofdtrainer bij AVV Swift (zondag) uit Amsterdam.
Tevens was de heer van Wort begeleider van trainers die deelnamen aan de cursus TC2 en TC3. Kortom, een man met heel veel ervaring als trainer en is zelf momenteel nog actief als speler in een veteranencompetitie bij Ajax.
De Zaandammers zijn voor de beker ingedeeld bij ZCFC, Schagen United en de Kennemers. Op zaterdag 29 augustus speelt het vernieuwde zvv Zaanlandia de eerste officiele bekerwedstrijd op eigen terrein tegen ZCFC 1.
In de competitie treffen de Zaandammers in de 4e klasse B zaterdag vele Zaanse opponenten als Sporting Krommenie(zat), Blauw Wit W, Fortuna Wormerveer(zat), vv Jisp, KFC(zat), RCZ(zat) vvv Westzaan(zat) en Rood Wit Zaanstad(zat)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl