Ambitieuze tweedeklasser FC Zaandam hervat training

Zaandam- Op Zaterdag 1 augustus kwam de selectie van FC Zaandam onder leiding van trainer Iwan Axwijk bij elkaar. In de ochtend was er een presentatie van de begeleiding over wat er van de spelers wordt verwacht in de voorbereidingsperiode, de werkwijze van de trainer en werd het training en voorbereidingsschema verder toegelicht.
Op natuurgras werd er vervolgens ontspannen getraind ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2020/21. De Zaandammers komen dan uit in de zaterdag 2e klasse A waarin het alleen de derby met OSV kent en verder eigenlijk allemaal weer oude bekende tegenstanders treft waarmee het vorig jaar ook de competitie vormde.
In de beker zit FC Zaandam ingedeeld bij Zondag tweedeklasser ZAP uit Breezand, zondag eersteklasser DSOV uit vijfhuizen en BFC uit Bussum dat in de zaterdag 2e klasse B speelt.
Tot en met maandag 10 augustus wordt er op maandag, woensdag en zaterdag getraind waarna de eerste krachtmeting op woensdag 12 augustus zal zijn. Dan staat de eerste testwedstrijd: ZSGOWMS 1 – FC Zaandam 1 in Amsterdam om 20.30 op het programma.
De overige oefenduels voor FC Zaandam zijn:
woensdag 19 augustus sc Hercules-Zaandam 1 – FC Zaandam 1 20.30
zaterdag 22 augustus Zwaluwen`30 1 – FC Zaandam 1 12.30
woensdag 2 september 2020 FC Zaandam – De Dijk 1 20.15
Op zaterdag 29 september spelen de Zaandammers dan de eerste bekerwedstrijd van het seizoen waarin de tegenstander ZAP in Breezand is. Dan zal de versterkte selectie van Iwan Axwijk er fit en als collectief moeten staan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl