Freek Hypotheek voorbereidingstoernooi van 20 t/m 23 augustus

Wormer- We kunnen gerust stellen dat het jaar 2020 vanwege de corona, een bijzonder jaar is. In maart van dit jaar werd het voetbal stil gelegd en er brak een tijd van zware onzekerheid aan. Gelukkig zijn de maatregelen milder geworden waardoor de hoop op voetbal per 1 juli j.l. weer van kracht werd.
Dit was ook de tijd om zich weer te concentreren op het komende seizoen.
Voorafgaande aan het voetbalseizoen is het al een lange traditie dat WSV’30 een start maakt met hun Freek Hypotheek toernooi waarbij gerenomeerde en bekende clubs uit de directe omgeving graag een steentje willen bijdragen.
Ook dit jaar kan het toernooi bij WSV’30 van start gaan. Natuurlijk met allerlei maatregelen van het RIVM en de regels die we al van huis uit van het kabinet hebben meegekregen (1,5 meter- blijf thuis als je symptomen hebt etc.) kan WSV’30 toch ook de verzekering bieden, dat het een veilig toernooi wordt.
Mits uiteraard de regels in acht worden genomen want zelfdiscipline is een belangrijke factor. Niet alleen in de sport maar ook langs de zijlijn.
De delnemende teams dit jaar zijn:
Fortuna Wormerveer 1, ZVV Zaandijk 1, rkvv Saenden 1 en WSV’30 1
ZVV Zaandijk 2, rkvv Saenden 2, KFC 2, SVA 2, Sporting Krommenie 2 en WSV’30 2.
Dit jaar zijn de tweede teams in een poule geplaatst waarbij zij tegen alle tegenstanders 45 minuten zullen spelen. Zij trappen af op donderdagavond, 20 augustus a.s. om 19.00 uur terwijl de eerste teams vrijdagavond, 21 augustus om 19.00 uur zullen spelen. Op zondag, 23 augustus a.s. om 10.30 uur zullen de tweede teams weer strijden om de hoogste eer. Direct om 14.00 uur gevolgd, zullen de eerste teams strijden.
Ondanks alle corona maatregelen die er genomen zullen worden, verwacht de organisatie een spannend en leuk toernooi, waarbij de krachtmetingen en de fysieke conditie voor het komende seizoen op de proef wordt gesteld.
Zij wensen de deelnemers en het publiek een veilig toernooi toe met heel veel kijk- en speelplezier.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl