Nipt verlies OFC in eerste oefenwedstrijd

Oostzaan- De eerste oefenwedstrijd van OFC, uit bij Sportlust’46 in Woerden, is niet geworden wat men hoopte zo meldt rtvZaanstreek. Er werd wel naar hartelust gewisseld. 
Trainer Roy van der Mye stuurde de tweede helft een nagenoeg nieuw elftal het veld in. Het resulteerde niet in een gehoopt overwicht. Sterker nog, de thuisploeg wist zich te ontworstelen aan het overwicht van de eerste helft en maakte in de zeventigste minuut het enige doelpunt uit een scrimmage voor het Oostzaanse doel. (1-0). Daar wilde OFC zich niet bij neerleggen en met een slotoffensief had het niet raar geweest als er een gelijkmaker uit zou rollen. Echter de verdediging van Sportlust was niet te vermurwen. Op naar de volgende uitwedstrijd, in dezelfde regio, tegen FC Lisse.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl