RWZ oefent met gehele selectie tegen DSS

Zaanstad- De voetballers van zondag vierdeklasser Rood Wit Zaanstad staan alweer een tijd op het veld en pakten na het vrijgeven van het sportcomplex ook de mogelijkheid tot trainen met beide handen aan. Er werden weer volop sport en voetbalactiviteit georganiseerd op het Sportpark van RWZ in de Zaandamse wijk Vijfhoek in Poelenburg.
Zondag speelde de RWZ selectie de eerste oefenwedstrijd gespeeld tegen DSS uit Haarlem. De eerste wedstrijd na de coronastop is in 3-3 geëindigd. Totaal hebben gaf trainer Levinho Wijdenbosch twintig selectie spelers de mogelijkheid wedstrijdritme op te doen en werd iedere speler gebruikt.
De Zaandammers genoten zichtbaar en het enthousiasme was aanwezig om na een tijd zonder duels eindelijk weer eens een echte wedstrijd te spelen. De spelers van Rood Wit Zaanstad hebben nu een week rust en beginnen weer op 4 augustus.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl