Talentvolle van de Ven neemt Raiola als zaakwaarnemer

Wormer- Volgens diverse bronnen neemt de interesse voor het 19-jarige supertalent Micky van de Ven serieuze vormen aan. De 19 jarige talentvolle voetballer uit Wormer lijkt aan te sturen op een vertrek aangezien hij Mino Raiola heeft gevraagd om zijn zaken voortaan te behartigen.
Feyenoord, Ajax, PSV, AZ, Manchester City, Manchester United en Paris SG zijn in de markt volgens bovenstaande instagrampagina.
Micky van de Ven heeft nog een doorlopend contract tot de zomer van 2023 (zonder clausules).
Wat moet de groeibriljant van TeamJonk opleveren en wat zal het doorverkooppercentage zijn bij een eventuele verkoop? De tijd zal het leren. Hoofdcoach Wim Jonk denkt dat Van de Ven in Volendam nog voldoende kan bijleren. “Bij ons kan hij zich verder ontwikkelen, op technisch tactisch en fysiek vlak kan hij zich verder verbeteren. Dan kan hij straks de stap naar een grotere club nog makkelijker maken.”
Foto: Frank Brussel