Jong AZ opent met uitwedstrijd bij NAC

Zaanstad- Het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begint voor Jong AZ met een uitwedstrijd tegen NAC Breda. Het duel in het Rat Verlegh Stadion staat gepland op zaterdag 29 augustus om 21:00 uur. Dat blijkt uit het conceptprogramma dat de KNVB woensdag publiceerde. 
Op vrijdag 11 september spelen de Alkmaarse beloften voor het eerst op het AFAS Trainingscomplex. Dan is Jong PSV om 18:45 uur de opponent. 
Dinsdag
Volgens de opgestelde coronaprotocollen worden de toeschouwersaantallen vooralsnog beperkt. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk supporters de wedstrijden via FOX Sports kunnen zien wordt er in de eerste periode van vrijdag tot en met dinsdag gevoetbald. 
Voorbereiding
Jong AZ staat donderdag 23 juli voor het eerst in groepsverband weer op het trainingsveld. Op zaterdag 1 augustus wordt de oefencampagne afgetrapt tegen Koninklijke HFC. In augustus wordt er verder ook gespard met Jong Ajax, Jong FC Utrecht en AFC Amsterdam. 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl