Home edition: ‘Damloop van deur tot deur’

Zaanstad – Dit jaar wordt het grootste hardloopfeestje van Nederland net iets anders gehouden. Helaas geen Dam tot Damloop met volle startvakken enthousiaste lopers vol adrenaline en geen officieel startschot. Organisator Le Champion wil de hardloopfans toch een hardloopfeestje laten beleven in de vorm van de Dam tot Damloop Home Edition.
Na maanden alleen te hebben gesport, is het weer mogelijk samen met loopmaatjes een rondje te gaan hardlopen. Het idee is: maak een eigen Dam tot Damloop parcours van 5 of 10 Engelse Mijl en loop op 19 en/of 20 september. Daag hardloopbuddy’s uit om ook hun kilometers te registreren in de app.
Inschrijving
Wie meedoet aan de Dam tot Damloop Home Edition ontvangt onder andere een gepersonaliseerd startnummer thuis. En kan  gebruikmaken van de Dam tot Damloop app met livetracking. Bij het pakket hoort ook een speciale Dam tot Damloop Home Edition poster waarmee prijzen te  winnen valt voor wie  deze tegen het voorraam plakt. Een prijs is bijvoorbeeld drie  maanden lang een gratis premium account bij Runkeeper Go met daarin diverse trainingsschema’s voor een optimale voorbereiding.
Startpakket
Voor € 8,- profiteert de deelnemer van het speciale startpakket, bestaande uit: gepersonaliseerd startnummer thuisgestuurd, gebruik van de Dam tot Damloop app Live tracking (ook voor supporters),  uitslag op de uitslagenpagina, poster om prijzen mee te winnen, finish certificaat, drie maanden gratis premium account bij Runkeeper GOTips & tricks ter voorbereiding op de 5 of 10 Engelse Mijl.
De deelname aan de Dam tot Damloop Home Edition wordt compleet met een bekroning in de vorm van een medaille om de prijzenkast mee te vullen. Deze medaille is speciaal ontworpen voor de Home Edition, een écht collectors item. Te bestellen bij het inschrijven. Zie voor meer info: https://www.damloop.nl/ 
Foto onderschrift: Helaas, geen massale Damloop maar dit jaar een Home Edition. (Foto: aangeleverd)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl