Lobbietoernooi begin van Zaanse tenniszomer

Krommenie– Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, komt de Zaanse sportwereld ook steeds meer in beweging. Na de aankondiging vanuit de overheid en de KNLTB dat er vanaf 1 juli weer tennistoernooien georganiseerd mogen worden, besloot een deel van de toernooicommissie van het Lobbietoernooi om in actie te komen. Gezien de korte voorbereidingstijd is er besloten om er geen weektoernooi, maar een lekker lang weekendtoernooi van te maken met zowel tennis als padel. 
Deze laatste sport, een soort van combi van tennis en squash, is enorm populair aan het worden. Daarom is dit onderdeel voor het eerst aan het toernooi toegevoegd. Bovendien is KLTV momenteel nog de enige tennisvereniging in de Zaanstreek met padelbanen.
Programma
Het achtendertigste editie van het  Bert van Vulpen Lobbietoernooi wordt dit jaar gespeeld van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli bij tennisvereniging KLTV. Op vrijdag staan de eerste wedstrijden om 16.00 uur gepland. Op zaterdag en zondag wordt er waarschijnlijk al om 9.00 uur begonnen. Dit jaar worden de wedstrijden voor het eerst op tijd gespeeld, (vijf kwartier) en zal er zoveel mogelijk in poules gespeeld worden, zodat deelnemers meerdere wedstrijden spelen. 
Natuurlijk wordt er tijdens het toernooi rekening gehouden met de RIVM-protocollen (maximaal aantal bezoekers, 1,5 meter afstand etc). Last-minute beslissers kunnen zich tot en met zondag 19 juli inschrijven via www.toernooi.nl (zoek op Lobbietoernooi) Blijf op de hoogte via Facebook, instagram

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl