FC Zaanstreek en Blauw Wit blij met COVEBO

Zaanstad- COVEBO uitzendgroep met haar vestiging op het Noorderveld in Wormerveer maakt twee partijen blij. Zowel de zaalvoetbalclub FC Zaanstreek (voorheen FCZSW) als voetbalclub Blauw-Wit profiteren van de sponsoring van deze landelijk werkende uitzendorganisatie. De sponsoring bestaat onder andere uit shirtreclame op alle FC Zaanstreek/COVEBO-tenues en bordreclame bij Blauw-Wit. Het contract is wederom verlengd inclusief optie voor nog twee jaar en stimuleert ook de samenwerking tussen Blauw-Wit en FC Zaanstreek.
De vestiging van COVEBO in Wormerveer is 1 van de 29 vestigingen in Nederland en bedient heel Noord-Holland.
COVEBO uitzendgroep is gespecialiseerd in Bouw & Techniek en houdt zich dagelijks bezig met onder andere het werven, plaatsen, bemiddelen van timmermannen, schilders, lassers, slopers, schoonmakers, bouwopruimers en asbestsaneerders. Het wordt voor de opdrachtgevers en werknemers allemaal tot in de puntjes geregeld. COVEBO staat voor ´Gewoon Goed Geregeld´ en dat merkt u direct als u contact opneemt met Dennis de Waard of de andere collega´s van COVEBO.
De samenwerking tussen FC Zaanstreek en Blauw-Wit krijgt door de sponsoring van COVEBO in een driehoeksverhouding alle kans om uit te groeien tot een WIN-WIN-WIN situatie.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl