Nieuwkomers AZ jeugd meldden zich op AFAS trainingscomplex Zaanstad

Zaanstad- Alle teams van de AZ Jeugdopleiding zijn met vakantie en laden de batterij op voor het nieuwe seizoen. Een tijd die zich goed leent om de nieuwe gezichten van de AZ Jeugd te introduceren. In deel één van deze zomerrubriek stellen Zenil Kanga, Amani Imhangbe, Jaycen Luca Duijker en Willem Schuit zich voor. Vooral Amani Imhangbe houdt voetbalinzaanstad.nl nauwlettend in de gaten. De ex speler van Fortuna Wormerveer wil namelijk via AZ later Nigeriaans international worden.
Naam: Amani Imhangbe
Team: AZ Onder 12
Woonplaats: Wormerveer
Vorige club: Fortuna Wormerveer
Positie: Verdediging
Persoonlijk: “Naast het voetbal speel ik vaak basketbal. Daar ben ik best goed in. In mijn tuin hangt een basket en daar speel ik vaak met vrienden. Zij zijn alleen niet zo goed.”
Naam: Jaycen Luca Duijker
Team: AZ Onder 11
Woonplaats: Den Helder
Vorige club: FC Den Helder
Positie: Keeper
Persoonlijk: “Ik heb een witte muis als huisdier. Mijn broer wilde dat graag, omdat hij muizen leuk vindt. We kunnen er alleen niet mee spelen, want dan rent hij weg.”
Naam: Willem Schuit
Team: AZ Onder 11
Woonplaats: Heerhugowaard
Vorige club: SVW ’27
Positie: Verdediging
Persoonlijk: “Ik ben een opbouwende verdediger, die graag het spel verdeelt. Teun Koopmeiners, Frenkie de Jong, Virgil van Dijk en Ron Vlaar zijn mijn grote voorbeelden. Naast voetballen doe ik ook aan tafeltennis, poolen en vissen.”
Naam: Zenil Kanga
Team: AZ Onder 16
Woonplaats: Purmerend
Vorige club: Purmersteijn
Positie: Aanval
Persoonlijk: “Ik ben een snelle en sterke linksbuiten en kan ook uit de voeten in de spits. Voor het doel ben ik namelijk wel rustig. Ik woon pas vier jaar in Nederland en oorspronkelijk kom ik uit Ivoorkust. Mijn grote voorbeeld is Sadio Mané. Zijn speelstijl spreekt mij heel erg aan.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl