Beachvolleybal bij zonsopkomst op Sportpark Poelenburg

Zaandam- Wie niet kan wachten om weer live volleybal te zien wordt in Zaandam op zijn wenken bediend: daar gaat de Eredivisie beachvolleybal woensdag bij zonsopkomst (om 05:24 uur) van start meld Zaanstad nieuws.
Per 1 juli is het weer toegestaan is om wedstrijden voor profsporters te organiseren en de volleybalbond Nevobo en Sportworx, de organisator van de Eredivisie beachvolleybal lieten zich dat geen tweemaal zeggen. Andere jaren loopt de Eredivisie beachvolleybal van mei tot en met het Nederlands kampioenschap in augustus, maar door de coronacrisis waren sportwedstrijden maandenlang verboden. Op de velden van beachvolleybalvereniging Silicium op sportpark Poelenburg in Zaandam Zuid zullen twaalf mannen- en twaalf vrouwenteams op het zand staan.
Onder de toppers zijn onder anderen Sanne Keizer en Madelein Meppelink en route naar de Olympische Spelen van Tokio en de zaalinternationals Nika Daalderop / Anne Buijs en Marrit Jasper / Hester Jasper. De topteams bij de heren zijn op trainingsstage en ontbreken in Zaandam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl