vv Knollendam start op 4 augustus met voorbereiding nieuwe seizoen

Oostknollendam- Bij sommige voetbalclubs liggen de voetbalactiviteiten al enkele dagen stil; dit is het geval bij vv Knollendam. De kleine maar gezellige dorpsclub heeft vanaf augustus weer volop activiteiten. Trainer Andy Huitema is bezig met een voorbereidingsplan voor vv Knollendam.
Door de coronacrisis was er sinds half maart op sportief gebied weinig te beleven. Vrijwel in de hele wereld, ook in Nederland. En zeker ook bij de Oostknollendam voetbalvereniging, vierderklasser vv Knollendam. Alles viel zomaar stil en dat was bizar om mee te maken. Maar vanaf augustus wordt dat weer anders. Dinsdag 4 augustus begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen; elke dinsdag en donderdag weer trainen, vanaf 20 uur. In het weekend van 15/16 augustus is er voor de voetballers een gezellige bbq en ook in de weekenden van 22/23 augustus en 29/30 augustus zijn er voetbalactiviteiten gepland. Bekerwedstrijden staan voor dinsdag 1 september, 5/6 september en 12/13 september op de agenda. De competitie 2020/2021 begint zondag 20 september. Voetbalinzaanstad.nl houdt u op de hoogte van het oefenprogramma van vv Knollendam en alle overige Zaanse voetbalverenigingen en hun eerste selectie team. Zodra alle oefenwedstrijden bekend zijn melden wij ons weer. In de tussentijd zorgen alle vaste vrijwilligers van vv Knollendam dat het complex met wat vernieuwingen en hier een daar wat aanpassingen weer goed toegankelijk is voor het seizoen 2020-2021 begint.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl