Portugees Felix Correia verlaat Jong AZ

Zaanstad- Felix Correia zal volgend seizoen niet terugkeren bij AZ, dat meldt de Telegraaf.
De Portugees werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen van Manchester City en zou voor maximaal twee seizoenen in Alkmaar/Zaanstreek te bewonderen zijn. Na een jaar zou er echter een evaluatiemoment zijn, waarbij de technische leiding dus heeft besloten geen gebruik te maken van die optie.
De 19-jarige Portugees heeft ook al een nieuwe club. Het talent zal de overstap maken naar Juventus. De jeugdinternational wordt betrokken in een ruildeal met Pablo Moreno. Correia kwam in Alkmaar niet in actie voor het eerste, maar kwam wel tot 23 wedstrijden voor Jong AZ. Hij was daarin goed voor drie goals en vijf assists.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl