Martine Meurs-van Pelt nieuwe trainer vv Assendelft dames 1

Assendelft- Het bestuur van vv Assendelft is zeer verheugd te melden dat Martine Meurs-van Pelt met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe trainer is van de Assendelft dames 1.
Martine geeft aan: ‘ik heb er heel veel zin in. Het is voor mij een nieuwe uitdaging, een seniorenteam. Ik heb bij vv Assendelft de nodige ervaring op gedaan met het trainen van jeugdteams.’
Over de ambities in het aankomende seizoen: ‘het doel is om bovenin de vierde klasse mee te draaien met een nieuw jong team. Voorop staat plezier en daarbij beter leren voetballen. Voor de dames 1 hebben we nu een selectie van 14 dames, maar aanwas van nieuwe meiden en dames is zeker gewenst.’
Martine heeft haar sporen in het voetbal verdiend. Ze speelde als doelvrouw 25 interlands voor het Nederlands elftal, ze maakte haar debuut in de basis met een wedstrijd op 11 april 1999 tegen Frankrijk 1-0 winst. Jaarlijks wordt zij uitgenodigd om kort na nieuwjaar met de oud-speelsters van het Nederlands elftal mee te spelen op het terrein van de Koninklijke HFC.
Vv Assendelft gaat met vijf dames en meiden teams het nieuwe seizoen in. Dit betreft de dames 1, de dames 35+, de onder 19, onder 17 en onder 15. Ook in de leeftijdsklasse daaronder spelen meiden mee met de jongens-teams. Aanwas van nieuwe meiden/dames is zoals gezegd zeker gewenst. Als je dus zin hebt om gezond bezig te zijn, twee keer in de week te trainen en in het weekend te voetballen en als je gezelligheid ook belangrijk vindt, kom dan bij Assendelft voetballen. Voor meer info, stuur een mailtje naar lidworden@vvassendelft.nl.
Foto: Marijke Bosman

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl