Samen de schouders eronder bij klusdag Zaanlandianen

Zaandam- Vele handen maken licht werk zo gold voor Zaandammer voetbalvereniging Zaanlandia. Zaterdag 27 juni werd er op initiatief van de Mopperploeg en het Jeugdbestuur weer een klusdag georganiseerd bij `de zwartjes`. Meerdere ouders hadden zich als vrijwilliger aangemeld, zodat er in totaal met een groep van 25 man en vrouw als groep geopereerd kon worden voor diverse klusjes op en rondom het complex aan de Karel Lotsylaan in Zaandam.
Terwijl er de hele week de “vrees” was dat het misschien wel eens te heet zou kunnen gaan worden om te klussen was het in de ochtend juist wachten dat de ergste regenbui voorbij was. Na eerst een heerlijk bak koffie werden er groepjes gevormd en werden de taken onderverdeeld.
Diverse verrichtingen zoals het opruimen, schoonmaken van reclame borden, reparatiewerkzaamheden, reclame borden verplaatsen, onkruid wieden, plafond schilderen vormden een hele lijst voor to do`s. Iedereen ging vol enthousiasme aan de gang en al snel konden de nodige punten van de lijst worden afgevinkt die maar mooi even waren gedaan.
Tussendoor werd er goed voor iedereen gezorgd en stond er steeds het nodige drinken en fruit klaar en als lunch gingen er de nodige tosti’s door heen. Halverwege de middag was het meeste gedaan en werd de klus dag afgesloten. De club kan niet alleen zeer tevreden zijn over wat er allemaal gedaan is, maar het was ook nog eens een zeer gezellige dag waarbij de saamhorigheid te vinden was. Ook qua complex in ieder geval weer een goede stap in de juiste richting gemaakt en de klusdag van Zaanlandia zal zeker een vervolg op de agenda krijgen want er is rond het voetbalcomplex genoeg te doen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl