Geslaagde open trainingsdag Blauw Wit W

Westknollendam- Daar waar het in de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag flink tekeer ging, het letterlijk donderde en bliksemde ging de open trainingsdag van Blauw Wit W in Westknollendam gewoon door. Zaterdag ochtend om een uur of 9;00 donderde het nog een keer flink maar dat bleek het een teken van een droge ochtend. Van 10 tot 13 uur kon de jeugd zich prima uitleven op het goed onderhouden complex waar het c-veld ook onder valt. Dit veld was ingericht voor diverse voetbal spelactiviteiten. Voor één ieder in de categorie tot 18 jaar hield de club uit Westknollendam een soort van Open Dag en tevens seizoens afsluiting voor sport en spel, voetbal en vooral gezelligheid. Dit alles werd gecombineerd met het nuttigen van ijsjes en limonade. Een aantal mensen kon kennis kennis komen maken met de club en konden komen kijken of zoon of dochterlief bij CVV Blauw-Wit zou kunnen komen voetballen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl