Laatste training hoofdselectie AZ in Zaanstad

Zaanstad- De AZ-selectie werkte dinsdagochtend op een zonovergoten AFAS Trainingscomplex in Zaanstad haar laatste training van 2019-2020 af. Daarmee sluit de equipe van Arne Slot een bewogen seizoen af. AZ Media was erbij en legde de foto van de laatste oefensessie vast.
Supportersbewegingen Victoria Alkmaar en Ben-Side Alkmaar hingen in de nacht van maandag op dinsdag een spandoek op. Daarmee gaven zij nogmaals een blijk van steun aan de AZ-selectie en bedankten zij de spelers voor een memorabel voetbaljaar.
Foto: Ed van de Pol

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl