Overschrijvingen Zaanse zondagamateurs

Zaanstad- Het afgelopen seizoen streden rkvv Saenden en sc Hercules-Zaandam om promotie naar de tweede klasse. Carl Ern kondigde zijn vertrek aan en Eric Heerings werd naar voren geschoven als nieuwe hoofdtrainer. Ook volgend seizoen zijn de verwachtingen weer hooggespannen want er zijn wat spectaculaire versterkingen op het Kuilpad in Zaandam binnengetreden. De meeste spelers komen van het gestopte zondag elftal van zvv Zaanlandia.
Mr Zaanlandia Terry Bosma gaat het nu ook bij de buurman op het Kuilpad proberen en volgt daarmee zijn teamgenoten van zvv Zaanlandia Domenico Savastano, Bruce de Graaf, Cyrille de la Porte en Reino Kok, Redouan Magouz op.
Een leegloop aan sterkhouders bij Fortuna Wormerveer waar hoofdtrainer René van Elsland voor een uitdaging staat. De vertrekkende trainer is daar Juan Fernandez Coto en hij ziet Milan Klopper met zich mee vertrekken naar derdedivisionist ADO`20. De andere vertrekkende spelers zijn: Robin Hoogstra, Nick Snelders en Emre Bilgin. Wel is het fijn dat Fortuna Wormerveer veel talenten heeft rondlopen in de jeugdafdeling. Als taak heeft van Elsland dit jaar meegekregen om zoveel mogelijk jonge spelers de overgang naar de selectie te laten maken. Het onder -23 team wordt dit seizoen gekoppeld aan het eerste elftal om het niveau zodoende op pijl te houden en de jeugdspelers te laten wennen aan het seniorenvoetbal en hen ook een kans te geven.
Ook derdedivisionist OFC heeft aardig wat spelers zien komen. Aanvankelijk vertrokken er vele sterkhouders en bleef het lange tijd erg stil. Toch heeft de club niet de minste nieuwkomers binnen weten te halen. Hoofdtrainer Roy van der Mije en assistent-trainer Bert Blank zien vele posities dubbel gevuld en hebben aankomend seizoen een flink verjongde selectie.
Zondag 3e divisie: OFC
Nieuw: Mitchel Michaelis (FC Volendam), Tim Elmers (Purmersteijn-zat), Niels Springer, Eric Veerman (beiden RKAV Volendam) Mukthar Suleiman (Hollandia), Joel Donald (Koninklijke HFC), Denzel Prijor (ONS Sneek), Victor van de Linde (Almere City), Janyro Purperhart (FK Jelgava), Olgucan Sadiroglu (AZ), Mohamed Chih (Hoofddorp), Ferris Inyamah (Always Forward), Abdelmalek el Hasnaoui (Sportlust’46).
Vertrokken: Norair Mamedov (sv Hoofddorp), Mike Brantjes, Daan Boerlage (beiden ADO’20), Tim Freriks (vv Katwijk), Brian van der Werff (Hollandia), Atam Koroglu (onbekend), Frank Schilder (Spakenburg), Henry Opoku, Mitchell Theuns (beiden SDZ), Mohammed Cherif (onbekend), Shaquille Pryor (Olympia-Haarlem), Chakib Tayeb (onbekend), Bryan Ottenhoff (Ajax-zaterdag).
Zondag 1e klasse: vv Assendelft
Nieuw: Niek Josten (Rijen), Julion Legito, Denzel Petronia (beiden Fortuna-Wormerveer), Naoufal Zoubayr, Tawfik Zoubayr (beiden Legmeervogels), Ilias Saddouki (rkvvSaenden).
Vertrokken: Mark de Vries (gestopt), Achraf el Aslouni (Ajax-zaterdag).
Zondag 1e klasse: Fortuna-Wormerveer
Nieuw: Onur Dogan (zvv Zaanlandia), Jordy Kluft (DEM), Jordi Wigman (Purmersteijn), Ercument Satar (AGB).
Vertrokken: Milan Klopper (ADO’20), Robin Hoogstra, Gennaro Liklikwatil (beiden Purmersteijn-zaterdag), Ian MacDonald (Fortuna-Wormerveer-zaterdag), Nick Snelders (zvv Zaandijk), Halil Suzulmus, Emre Bilgin (beiden AGB).
Zondag 2e klasse: KFC
Nieuw: Bas Quist (sc Hercules-Zaandam), Timo List (zvv Zaandijk), Kennena Ebulueh (Zeeburgia), Stefan Seijs (SVA), Maarten Hemmen (Altona Magic), Dyon Waterval (zvv Zaanlandia), Adjaynan Weels (Olympia-Haarlem).
Vertrokken: Jamie Heringa (sc Hercules-Zaandam), Nana Appiah (Ouderkerk), Kevin Ocran (Ouderkerk), Tringo Schut (DEM).
Zondag 3e klasse: sc Hercules-Zaandam
Nieuw: Domenico Savastano, Bruce de Graaf, Cyrille de la Porte, Reino Kok, Terry Bosma, Redouan Magouz (allen zvv Zaanlandia), Giorgio Bartelink (rkvv Saenden), Jamie Heringa (KFC), Emre Dündar (Rood-Wit Zaanstad), Faouzi el Ghazi (De Kennemers).
Vertrokken: Michel Bosse (Sporting Krommenie).
Zondag 3e klasse: rkvv Saenden
Nieuw: Dwayne Heijstek (Fortuna-zat), Christian Supusepa (was gestopt), Mikey Hoffs (sv De Rijp).
Vertrokken: Giorgio Bartelink (sc Hercules-Zaandam).
Zondag 3e klasse: Sporting Krommenie
Nieuw: Nick Baas, Floor Koomen, Nick Leenders (allen vv Knollendam), Michel Bosse (sc Hercules-Zaandam), Mohamed Arjdal (SVA).
Vertrokken: Luc Boon, Gido Bout (beiden gestopt), Thomas van Eig (cvv Blauw-Wit).
Zondag 3e klasse: SVA
Nieuw: Cas Nootebos (DEM), Tom Drost (RCZ) , Maik Hofstra (Sporting-Krommenie), Chris Roodenburg (Fortuna Wormerveer), Remco Nijman (vv Assendelft).
Vertrokken: Stefan Seijs (KFC), Stef Boon (Fortuna-Wormerveer), Mats van der Kolk (ADO’20), Jeroen de Louw (ZCFC).
Zondag 3e klasse: WSV’30
Nieuw: Tom Commandeur, Ruben de Jong (waren gestopt), Lendl Keizerweerd (NFC).
Vertrokken: Jan Jaap Jonker (cvv Blauw Wit).
Zondag 4e klasse: vvv Westzaan
Nieuw: Niels Nielen (Assendelft), Dylan Witsmeer (Saenden), Erno Vreugdenhil (ZCFC), Daan Cornelissen (Hercules Zaandam), Kevin de Vries (Westzaan-zat).
Vertrokken: Tristan de Wit, Rens Wit (beiden gestopt).
Zondag 4e klasse: ZVV Zaandijk
Nieuw: Kevin Tania (Jisp), Nick Snelders (Fortuna-Wormerveer), Jordy Roedoe (Roda’23).
Vertrokken: Timo List (KFC).
Zondag 4e klasse: RCZ
Nieuw: Sander Rijser, Jeremy Kho, Danny Domburg, Angelo Filippo, Ian Lukken, Kay Vonk, Luuk Kruit (allen Zaanlandia), Lex de Krijger (Hercules Zaandam), Melitcio Goodett (IVV).
Vertrokken: Ferdi Samat (Beverwijk), Ahmet Serin (Rood-Wit Zaanstad), Meric Samat, Mucahit Samat (beiden onbekend).
Zondag 4e klasse: vv Knollendam
Nieuw: Jaimy Bloem, Marcel Hofman (beiden vv Jisp), Patrick Randag, Stefan Randag (beiden SVA), Branco Smit (RCZ).
Vertrokken: Martijn Oele (gestopt), Nick Lenos, Nick Baas, Floor Komen (allen Sporting Krommenie), Jeffrey de Jonge (Fortuna Wormerveer-zat).
Zondag 4e klasse: Rood-Wit Zaanstad
Nieuw: Umit Parmaksiz (Eendracht’82), Mazlum Cetin (sc Hercules-Zaandam), Lava Dollart (cvv Blauw-Wit) Ahmet Serin (RCZ).
Vertrokken: niemand
Van zondag naar zaterdag: zvv Zaanlandia
Vertrokken: Onur Dogan (Fortuna-Wormerveer), Tijn Meijer (ZCFC), Marco Mulder, Davey Kho (beiden gestopt), Reino Kok, Domenico Savastano, Cyrille de la Porte, Bruce de Graaf, Redouan Magouz, Terry Bosma (allen sc Hercules- Zaandam), Sander Rijser, Jeremy Kho (beiden RCZ), Jessey Chu Kuiper, Percy Hoquee (beiden SDZ), Lorenzo Dragtenstein (vv Monnickendam).
Nieuw: nog niet bekend

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl