Nick Snelders verlaat Fortuna W en keert terug bij ZVV Zaandijk

Wormerveer- Maandag 15 juni betekent deadline dag voor wat betreft het verstrijken van de overschrijvingstermijn voor amateurvoetballers. We houden u op de hoogte van de spelers die vertrekken en voor een nieuwe uitdaging gaan. Vaak voor spelers een weloverwogen beslissing en soms ook noodgedwongen. De Fortuna voetballiefhebbers zien een mooi mens en heerlijke voetballer met lede ogen vertrekken. Dat is de conclusie die je mag trekken als bekend wordt dat Nick Snelders zijn lidmaatschap van Fortuna Wormerveer omzet in een verbintenis met ZVV Zaandijk. De club waar hij ooit zijn eerste schreden zette.
Snelders heeft aangegeven volgend seizoen voor ZVV Zaandijk te spelen. Met 196 officiële wedstrijden en 93 goals is Nick Snelders bij Fortuna Wormerveer, samen met Geert Rol gedeeld all time club topscorer van de Wormerveerders. Mede vanwege zijn blessure aan zijn knie heeft hij besloten om lager te gaan voetballen en terug te gaan naar ZVV Zaandijk, in de plaats waar hij vandaan komt.’
Vandaag sluit de transferperiode en gaan we de balans opmaken van de Zaans voetballende nieuwkomers en vertrekkende spelers die van hun huidige naar hun nieuwe vereniging transfereren. Hierover ongetwijfeld later nog veel meer.
Foto onderschrift: Nick Snelders links op de foto met zonnebril

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl