Last minute deals in Westknollendam

Westknollendam- Vlak voor de overschrijvings deadline kon zaterdag vierdeklasser cvv Blauw-Wit W nog twee aanwinsten presenteren. Stan Luttikhuizen is een jonge keeper van 16 jaar en wordt deze maand 17 jaar. Luttikhuizen is een sterke keeper en hij durft de stap al te maken naar de senioren. Hij heeft twee keer meegetraind met de Westknollendammers en dat heeft hem doen besluiten om de overstap te wagen.
Hij speelde afgelopen seizoen in de jeugdopleiding van Fortuna-Wormerveer. Daar heeft hij al eens mogen ruiken aan het zondag senioren team. Stan Luttikhuizen is woonachtig in Westzaan en daar kon de vlag uit gezien het feit hij net is geslaagd voor zijn opleiding op het Trias VMBO. Hij is begonnen met voetballen bij VVV Westzaan en is daarna naar Fortuna Wormerveer overgestapt. Hij hoopt op een leerzaam seizoen en wil zich van zijn beste kant laten zien.
De tweede aanwinst is Mohamed Bourcid. Hij is 20 jaar en heeft afgelopen seizoen zaalvoetbal gespeeld bij FC Zaanstad. Daarvoor speelde hij in de zondagselectie van Fortuna Wormerveer. Mohamed is een snelle technische buitenspeler en heeft zin om weer plezier te krijgen in het voetbal op echt (natuur)gras. Ondanks dat vele clubs geïnteresseerd waren in de diensten van Bourcid koos hij toch voor de Blauw-Witten. Dit voornamelijk omdat hij oude bekenden tegenkomt en hij een lekker seizoen wil draaien met volop kans op veel speelminuten. Mohamed Bourcid volgt een opleiding op het Regio College te Zaandam en hij werkt in de horeca in Amsterdam. Met de flink versterkte selectie hoopt Blauw Wit bovenin het linker rijtje mee te kunnen doen en verwacht dat ook het tweede elftal op deze manier weer een boost zal krijgen. Naar verwachting zal het niveau van teams 1 en 2 omhoog gaan en is het aan hoofdcoach Pieter van Netten de taak om er samen met assistent Robert Venbroek een succesvol seizoen van te maken. In augustus zullen spelers en trainers dan weer bij elkaar komen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl