Op valreep twee nieuwelingen voor FC Zaandam

Zaandam- Op het laatste momente heeft zaterdag tweedeklasser FC Zaandam zich toch nog met twee spelers weten te versterken. Een daarvan is Dyllan Ahinful die ook in Engeland heeft gevoetbald. Een bijzondere voetballer.
De 24 jarige verdediger/middenvelder die op meerdere plaatsen inzetbaar is komt over van FC Northwood uit Engeland. Daarvoor heeft Ahinful onder andere gespeeld in de hoofdklasse bij sv de Meern en in de 3e divisie bij Magreb`90. Hij wil zich graag via FC Zaandam weer in de kijker spelen. Ook op modegebied timmert Ahinful aan de weg met zijn eigen modewerk L’Origine. Een veelzijdige voetballer en zakenman dus. Ook straks de gehele Zaandamse selectie er hip bij zal lopen is nog even de vraag maar wie weet gaat de selectie er ook buiten het veld nog meer op vooruit als het om de mode gaat.
De club uit Zaandam is er ook in geslaagd om de ervaren speler Rudo Hidden van 1e klasser ZOB binnen te halen. Deze verdedigende middenvelder heeft ook een indrukwekkende CV opgebouwd. Bij Hollandia heeft hij in de topklasse en hoofdklasse gespeeld. Na enkele jaren op niveau te hebben gespeeld bij RKAV Volendam in de hoofdklasse heeft Hidden een aantal jaren samen gespeeld met Serdar Ozturk en Gino Soolsma bij Zwaluwen`30 om daarna samen met Gino Soolsma bij ZOB te gaan spelen. Het volgend seizoen dus weer samen bij FC Zaandam te bewonderen. De inwoners van Hoorn zullen vooral heel veel voetbal bagage met zich mee brengen daar wij de Zaandammers zeker van zullen gaan profiteren.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl