Sloophamer ingezet bij verbouwing kantine vvv Westzaan

Westzaan- De sloophamer is ingezet bij de renovatie van de nieuwe kantine van voetbalvereniging vvv Westzaan. Voordat er nieuw opgebouwd kon worden moest er uiteraard ook gesloopt worden aldus Westzaan voorzitter Stefan Gorthuis die eveneens de handen uit de mouwen stak. De kleine knusse maar zwaar verouderde en absoluut niet duurzame kantine zal straks niet meer te herkennen zijn. Ook het dak wordt vernieuwd en er komt isolerende vloerverwarming. Hiervoor is het voorwerk door het infrezen al verricht. De voorlopige tussenstand bij vvv Westzaan is ruim 40 kuub aan bouwafval dat is afgevoerd. Tijdens de sloop stuitte de bouwvakkers nog op een unieke vondst; een oude medaille uit 1929. Deze zal als symbolisch aandenken zeker niet in de prullenbak belanden. Over enkele dagen zullen we het resultaat laten zien na de vele werkuren die nu al zijn verricht.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl