Introductie nieuwe versterkingen vv Assendelft

Assendelft- De selectie onder leiding van hoofdtrainer Alex Geernaert gaat langzaam beginnen met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. In de afgelopen periode stelden de Assendelvers alvast de spelers voor die aansluiten bij de selectie (nieuw, doorstroming uit de jeugd of lang geblesseerd geweest).
Naoufal Zoubayr
Naoufal Zoubayr. Hij speelde tot nu toe bij Legmeervogels. Zijn broer Tawfik Zoubayr komt dit seizoen ook uit voor vv Assendelft.
Leeftijd: 22 jaar.
Positie in het veld: Aanvallende middenvelder.
Vorige club: vv Legmeervogels uit Uithoorn
Hoe ben je bij Assendelft gekomen? We wonen al sinds 2014 in Assendelft. Ik ben samen met mijn broer via Achraf el Aslouni, een goede vriend van mij, terecht gekomen bij vv Assendelft.
Verwachtingen voor het aankomende seizoen: Ik verwacht alles uit het nieuwe seizoen te halen door hard werken en mooi voetbal te laten zien. Ik wil het hoogst haalbare halen met de club.
Wat is je mooiste voetbal moment tot nu toe? De kampioenschappen in de jeugd bij FC Chabab die destijds topklasse speelden.
Op welke speler lijk je qua spel en/of wat is je favoriete speler? Ik heb altijd opgekeken naar de spelers Ronaldinho en Andrés Iniesta. Dat zijn in mijn ogen wel twee van de beste middenvelders ooit.
Tafik Zoubayr
Tawfik speelde tot nu toe bij Legmeervogels. We maken nader kennis met hem:
Leeftijd: 20.
Positie in het veld: Mijn favoriete positie is centrale verdediger.
Vorige club: Legmeervogels uit Uithoorn
Verwachtingen voor het aankomende seizoen: Ik verwacht dat wij dit seizoen hard gaan strijden
voor de 1e plek (redactie: interview was afgenomen voor de promotie naar de eerste klasse) en zo
min mogelijk tegendoelpunten krijgen.
Hoe ben je bij Assendelft gekomen? We wonen al een paar jaar in Assendelft. Ik ben via selectiespeler Achraf el
Aslouni terecht gekomen bij vv Assendelft.
Wat is je mooiste voetbal moment tot nu toe? Mijn mooiste voetbal moment is kampioen worden
in de jeugd. Ik lijk op Sergio Ramos qua spel. Mijn favoriete speler is de legende Carlos Puyol.
Dat beloofd wat: een kruising tussen Sergio Ramos en Carlos Puyol.
Marco van Biljouw
Marco is weliswaar geen speler en loopt al een aantal jaren rond bij de club als jeugdtrainer. Aangezien hij een transfer heeft gemaakt naar de selectie maken we nader kennis met
hem:
Clubs als voetballer: KFC en RCZ
Clubs als trainer: Sporting Krommenie, KFC en vv Assendelft.
Hoe ben ik bij de selectie van Assendelft terechtgekomen als trainer van het tweede elftal : Ik werd door Paul Bergkamp benaderd. Na een goed gesprek met de hoofdtrainer besloot ik om deze leuke
uitdaging aan te gaan.
Mijn mooiste voetbalmoment: Binnen vv Assendelft was dat in mijn eerste als trainer van de O15 (toen nog C1 geheten). Bij het toernooi om de StrijdHagecup werd de Finale met 6-0 gewonnen in één van de beste wedstrijden van het seizoen.
Mijn voorbeeld trainer: Een trainer die spelers beter maakt, gedreven is en spelers met plezier laat voetballen.
Mijn verwachting voor aankomend seizoen: Dat vv Assendelft 2 weer de uitstraling en beleving gaat laten zien wat bij dat team hoort. Zelf heb ik er heel veel zin en hoop er met zijn allen een mooi en leuk seizoen van te maken.
Justin Bleeker
Justin kwam in de zomer van 2019 al over van KFC maar hij was geblesseerd. Helaas was er een operatie nodig. Hij heeft nog geen minuut kunnen spelen en daar komt het aankomende seizoen hopelijk verandering in. Inmiddels is hij op veld bij de training om de nodige oefeningen te doen.
Leeftijd: 18 jaar
Positie in het veld: centrale verdediging (laatste man)
Vorige club: KFC
Verwachtingen voor het aankomende seizoen: Ik verwacht zelf dat als we in de 2e klasse voetballen, bovenin mee gaan meedraaien en een grote kans maken op het kampioenschap.
Hoe ben je bij vv Assendelft gekomen? Ik ben bij vv Assendelft terecht gekomen, omdat ik hier in Assendelft ben begonnen met voetballen en hier opgegroeid ben. Ik ben weggegaan om meer te leren, maar ik had beloofd om terug te komen om bij de selectie te gaan voetballen.
Wat is je mooiste voetbal moment tot nu toe? De wedstrijd KFC Jo-17 tegen AJAX Jo-16 die we met 3-2 hebben gewonnen.
Voorbeeld in het veld: Mijn voorbeeld voetballer is Matthijs de Ligt. Als jonge jongen zo groots
worden als centrale verdediger zegt toch wel genoeg.
Alexandro Legito
De tweede speler in de schijnwerpers is het nieuwe lid Jullion Alexandro Legito. Hij speelde tot nu
toe bij Fortuna Wormerveer. Hier speelde hij diverse keren met het eerste mee, waaronder de bekerwedstrijd tegen hoofdklasser DHSC.
Leeftijd: 20
Positie in het veld: Spits (kan ook buitenkant)
Vorige club: Fortuna Wormerveer.
Verwachtingen voor het aankomende seizoen: Hopelijk een leuk seizoen moet goede prestaties.
Hoe ben je bij Assendelft gekomen? Ik ben terecht gekomen bij vv Assendelft via de selectie speler en mijn vriend Syb Visser. Hij vertelde mij dat vv Assendelft een heel warmhartige club is.
Wat is je mooiste voetbal moment tot nu toe? Ik ben bij Fortuna met de O19 kampioen geworden. Datzelfde jaar zijn we ook nog kampioen geworden met het Jong Senioren team (O23).
Niek Josten
De eerste speler in de schijnwerpers is spits Niek Josten. Hij is verhuisd vanuit Noord Brabant naar Assendelft omdat hij samen met zijn vriendin die uit Assendelft komt een huis heeft gekocht in het dorp.
Favoriete positie: mijn favoriete positie is in de spits (de nummer negen positie).
Vorige club: vv Rijen (Noord-Brabant.)
Verwachting voor het aankomende seizoen: Mochten wij komend jaar nog in de 2e klasse spelen dan verwacht ik dat we mee gaan doen voor de bovenste plekken en hopelijk promoveren. We hebben een goed team met een mix van ervaren en jonge jongens.( red; inmiddels promoveerde vv Assendelft naar de 1e klasse)
Voorbeeld in het veld: Robert Lewandowski. In mijn ogen de beste spits die er is.
Mooiste voetbal moment: Tijdens mijn tijd bij Willem 2 kregen we één keer per twee weken training door spelers van het eerste. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Danny Landzaat en Joris Mathijsen. Dit was heel erg leerzaam.
In Assendelft hopen ze dat Niek Josten net zo veel goals voor vv Assendelft gaat maken als Robert Lewandowski voor Borussia Dortmund en Bayern Munchen tezamen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl