Juan Fernandez Coto neemt afscheid op Wateringcomplex

Wormerveer- Op het prima onderhouden Watering complex in Wormerveer heeft de complete selectie van zondag eersteklasser Fortuna-Wormerveer samen met enkele bestuursleden afscheid genomen van Juan Fernandez Coto.
Er was een mooie bos bloemen voor de scheidend hoofdtrainer geregeld die uit naam van Gerard Klitsie werd overhandigd.
Coto, die vorig seizoen `op papier` nog even trainer was bij het inmiddels `geplaagde` zvv Zaanlandia vertrekt met een redelijk gevoel vanuit Wormerveer. Zijn verblijf bij de club als hoofdtrainer duurde slechts een seizoen. Hij gaat zijn geluk beproeven bij het Heemskerkse ADO’20 dat uitkomt in de zondag derdedivisie. Hier zal de Zaandammer ook Milan Klopper weer tegenkomen. Klopper gaf net voor het uitbreken van het coronavirus, de club te kennen nog een keer op een hoger podium te willen spelen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl