Versoepelingen voor AZ jeugd

Zaanstad- Het leeuwendeel van de AZ Jeugd traint vanaf maandag weer zonder beperkingen. Teams in de leeftijdscategorieën tot en met achttien jaar hoeven de maatregel om op het veld anderhalve meter afstand te houden per 1 juni niet langer te handhaven.
Deze versoepeling in de coronamaatregelen werd woensdag besloten tijdens het kabinetsberaad. Voor AZ 1 en Jong AZ zijn deze nog niet aan de orde. De drie jongste AZ-teams (tot en met twaalf jaar) trainden reeds zonder beperkingen.
Coronaprotocol gehandhaafd
Buiten het veld blijft het coronaprotocolgelden dat in werking trad toen de jeugdteams eind april terugkeerden op het AFAS Trainingscomplex. Dat houdt onder meer in dat spelers daar minimaal anderhalve meter afstand van elkaar houden, bij binnenkomst hun handen wassen, de kleedkamers niet gebruiken en na de training direct naar huis gaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl