vv Assendelft promoveert naar 1e klasse

Assendelft- Vandaag om half twee kwam het verlossende telefoontje voor de club uit Assendelft- Zuid. vv Assendelft is weer terug in de eersteklasse zondag! Voorzitter Jan Schavemaker is gebeld door de KNVB. Het eerste elftal promoveert alsnog en speelt volgend seizoen eerste klasse.
Dit volgt na een afgebroken seizoen waarin de Assendelvers medio maart fier aan kop staan van de tweede klasse met vier punten voorsprong op Vios W. Na 17 wedstrijden werden er 38 punten verzameld met 13 overwinningen twee gelijke spelen en twee nederlagen. Vervolgens werd er een verzoek gedaan om volgend seizoen eerste klasse te mogen spelen.
Het bestuur, trainer Alex Geernaert en selectie zijn zeer verheugd dat dit verzoek is gehonoreerd. In Assendelft Zuid willen ze dolgraag volgend seizoen deze uitdaging aan gaan en de selectie wordt klaar gestoomd om dit niveau aan te kunnen. Er wordt nu al uitgekeken naar de derby’s tegen Fortuna Wormerveer, FC Uitgeest en misschien door een wonder ook nog wel zvv Zaanlandia. De ploeg van trainer Alexander Geernaert wil te zijner tijd als dat mogelijk is binnen de landelijke richtlijnen de promotie nog vieren.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl