Trainers AZ jeugd seizoen 2020-2021

Zaanstad- In nieuwe teamsamenstellingen is de AZ Jeugd sinds een paar weken weer in training. Daarmee kan de blik al in een vroeg stadium op het seizoen 2020-2021, waarin de meeste ploegen een nieuwe trainer treffen. Een overzicht van de technische staf van de negen jeugdteams.
Jong AZ: Michel Vonk & Kenneth Goudmijn (assistent)
AZ Onder 18: Robert Franssen
AZ Onder 17: Jan Sierksma
AZ Onder 16: Tim Roest
AZ Onder 15: Michael van Zijtveld
AZ Onder 14: Nick van der Velden
AZ Onder 13: Sander Veraart
AZ Onder 12: Dico Blei & Dennis Zwagerman
AZ Onder 11: Dijar Kasim & Tim Appel
Specialistentrainers: Bart Heuvingh, Jeroen Peetoom, Martin Haar, Chris Wenker, Denny Noor, Goof van Loon, Bela Szénási en Bas Naber
Nieuwe competities
De KNVB biedt vanaf komend seizoen geen Onder 19-competitie meer aan voor profclubs. In plaats daarvan is een Onder 18-competitie in het leven geroepen, waaraan AZ deelneemt. Dat geldt niet voor de eveneens nieuwe Onder 21-competitie. AZ schrijft daarvoor geen team in omdat het beloftenelftal al in de Keuken Kampioen Divisie speelt.
Conceptindeling jeugdcompetities
Vorige week maakte de KNVB de conceptindelingen van de topcompetities in het jeugdvoetbal bekend. Klik hier om te zien tegen welke clubs AZ Onder 18 tot en met Onder 13 het (onder voorbehoud) opnemen in het seizoen 2020-2021.bron: az.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl