Teleurstelling bij Saenden en Hercules-Z na slechtnieuwsgesprek vanuit Zeist

Zaanstad- Teleurstelling bij rkvv Saenden en sc Hercules-Zaandam. Die clubs hadden net als vv Assendelft en WSV`30 ook promotie aangevraagd; beide ploegen wilden dolgraag naar de tweede klasse maar in beide gevallen is die niet toegekend door de KNVB. rkvv Saenden voorzitter Ron Rijkers werd als eerste Zaanse ploeg benaderd en kregen het teleurstellende bericht gelijk te horen. De Wormerveerders stonden bovenaan in de derdeklasse B. Een poule met vele Zaanse ploegen als SVA, sc Hercules-Zaandam, Sporting Krommenie. Ondanks de derby`s hadden de Gladoren graag komend seizoen op een hoger plan willen acteren. rkvv Saenden hoofdtrainer Rene Reijinga baalde enorm en had wel zin in een feestje. Desalniettemin moet de ploeg de wonden likken en kan het zich verheugen op een extra derby in het volgende seizoen want buurman WSV`30 uit Wormer kreeg wel promotie naar de derdeklasse toegezegd. Die uitwedstrijd kan de ploeg uit Wormerveer in ieder geval per fiets afreizen.
Ook sc Hercules-Zaandam mocht vandaag hopen op promotie naar de tweedeklasse. De Zaandammers stonden op plek nummer tweede met tevens een periodetitel op zak en nipt achter lijstaanvoerder rkvv Saenden. Ook de Zaandammers troosten zich met de gedachte dat er volgend jaar niet ver hoeft te worden gereisd met alle derby`s in het voor uitschiet. Snel uithuilen en opnieuw beginnen aan de voorbereiding met een flink versterkte selectie. Dit onder leiding van de nieuwe hoofdcoach Eric Heerings. Een aantal spelers van buurman zvv Zaanlandia heeft namelijk overschrijving aangevraagd.
Foto onderschrift; Trainer Rene Reijinga gebroederlijk naast scheidend trainer Carl Ern van sc Hercules-Zaandam

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl