OFC heeft selectie rond na komst voormalig AZ`er Oguzhan Sadrioglu

Oostzaan- Derdedivisionist OFC heeft nog een speler aan zijn selectie toegevoegd. De meest recent aangetrokken speler is de voormalig Jong AZ speler Ogulcan Sadrioglu. De 1.71 meter lange linker verdediger/middenvelder zal OFC in het aankomende seizoen 2020-2021 komen versterken. Hiermee heeft OFC zijn selecte voor het komende seizoen wel rond. De Haarlemmer speelde in 2018 nog voor Jong AZ en zat nadat hij bij Olympia Haarlem stopte tijdelijk zonder club. De Turkse jeugdinternational hoopt in Oostzaan promotie naar de tweededivisie te kunnen bewerkstelligen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl