Meiden KFC maken stap van O19-1 naar Dames 1 en zoeken versterking

Koog aan de Zaan- De jonge meiden van de Kooger Football Club, KFC O19-1 uit Koog aan de Zaan werden dit jaar kampioen in de Hoofdklasse. Dat was een knappe prestatie van het team dat barst van de ambitie. Volgend seizoen worden zij team: Dames 1 en gaan dan op de zaterdag voetballen. Deze frisse jonge meiden kunnen wat versterking in de breedte gebruiken en zijn daarom op zoek naar versterking. De bijgaande foto is gemaakt in het seizoen 2019-2020, het seizoen waarin plotsklaps gestopt moest worden met voetballen vanwege het coronavirus. Wil jij dit talenten team versterken? Stuur dan een mail naar: meidenvoetbalkfc@hotmail.com

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl