Jesse Kramer volgend seizoen met Purmersteijn tegen oude ploeggenoten

Zaandam- Zaankanter Jesse Kramer maakt na zes jaar Zaandam de overstap van FC Zaandam( voorheen Hellas Sport) naar Purmersteijn zaterdag. De snelle en behendige aanvaller zal in de selectie van Lars Keppel de voorhoede van de Purmerenders versterken. Vandaag meldde de KNVB dat Purmersteijn zaterdag niet is gepromoveerd naar de eerste klasse zaterdag.
De aanvaller heeft een verleden bij voetbalvereniging zvv Zaanlandia, Hellas Sport en FC Zaandam. Het was een moeilijke keuze maar toch zwichtte de voetballer voor de ambities en het enthousiasme van de in Wormer woonachtige trainer Lars Keppel. Kramer wil een volgende stap gaan zetten door zich als teamspeler verder te ontwikkelen. Een nieuwe start lijkt goed te voelen voor de jonge Zaankanter. Fit blijven en spelen is dan ook zijn doel voor het volgende seizoen. Opmerkelijk was dat Kramer twee keer scoorde in het thuisduel tegen Purmersteijn.
Het Zaterdagteam van Purmersteijn promoveerde vorig seizoen vanuit de derde klasse en draaide het afgelopen seizoen ijzersterk. De ploeg had al een periodetitel op zak en daarom is het zuur dat ze geen recht hebben op een toetje. Met wat versterkingen binnen de ploeg lijkt het erop dat de Purmerenders volgend seizoen om de prijzen gaan spelen.
Foto: Caroline Kramer
Onderschrift: Jesse Kramer hier nog actief in het shirt van FC Zaandam tegen sv Marken

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl