zvv Zaanlandia start het nieuwe seizoen

Zaandam- Dinsdag 2 juni gaat zvv Zaanlandia beginnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen 2020-2021.
Op het sportpark aan de Karel Lotsylaan in de Zaandamse wijk Hoornseveld starten dan de trainingen met de nieuwe leeftijdsgroepen en, waar mogelijk, met de (nieuwe) trainers van volgend seizoen. Deze trainingen zullen dit jaar een open-karakter hebben dus ook niet-leden die nog lid worden of interesse hebben om lid te worden zijn welkom op de training.
De trainingen worden georganiseerd tot uiterlijk 27 juni, waarna er een voorlopige indeling zal worden gemaakt waar we in augustus het seizoen mee gaan beginnen. Bij het maken van deze voorlopige indeling wordt zowel naar het resultaat van de trainingen als naar de huidige indelingen gekeken. Het schema voor de trainingen wordt dan uiterlijk 25 mei via de website van de club, www.zvvzaanlandia.nl en per email bekend gemaakt.
Uitnodiging huidige leden
De huidige jeugdleden zullen deze week al via de mail uitgenodigd worden voor de trainingen. Zo krijgt iedereen de kans zich te laten zien aan de (nieuwe) trainers en/of kan alvast kennis maken met eventuele nieuwe teamgenoten.
Aanmelden voor niet-leden
Ben je tussen de 7 en 18 jaar en heb je interesse om lid te worden van Zaanlandia? Vul dan het aanmeldformulier voor de open-trainingen in. Wil je al direct lid worden, dan kun je het inschrijfformulier invullen en ook dan wordt je uitgenodigd voor de trainingen. Dit alles kun je vinden op de website van de club.
Over zvv Zaanlandia
zvv Zaanlandia heeft een beleid die niet alleen gericht is op selectie voetbal maar ook op de breedtesport.
Voor de vereniging geldt dat elke speler in principe even belangrijk is,of het nu prestatiegericht of recreatief is. Zo hebben alle teams een trainer aangesteld gekregen door de club en worden er diverse evenementen en (uit) toernooien voor alle teams georganiseerd. Deze combinatie zorgt er voor dat iedereen zich welkom moet voelen en dat iedereen op zijn/haar eigen niveau van hoofdklasse t/m 4e klasse met alle aandacht vanuit de club kan voetballen.
Hou er wel rekening mee dat alle activiteiten en genoemde data onder voorbehoud zijn van de dan geldende corona-maatregelen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl