Voorbereiding nieuwe seizoen voor vv Assendelft begonnen

Assendelft- De selectie van zondag tweedeklasser vv Assendelft, onder leiding van hoofdtrainer Alex Geernaert gaat langzaam beginnen met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De komende weken stellen ze alvast spelers voor die aansluiten bij de selectie (nieuw, doorstroming uit de jeugd of lang geblesseerd geweest).
Niek Josten
De eerste speler in de schijnwerpers is spits Niek Josten. Hij is verhuisd vanuit Noord Brabant naar Assendelft omdat hij samen met zijn Assendelftse vriendin een huis heeft gekocht in het dorp.  
Favoriete positie: mijn favoriete positie is in de spits (de nummer negen positie).
Vorige club: vv Rijen (Noord- Brabant)
Verwachting voor het aankomende seizoen: Mochten wij komend jaar nog in de 2e klasse spelen dan verwacht ik dat we mee gaan doen voor de bovenste plekken en hopelijk promoveren. We hebben een goed team met een mix van ervaren en jonge jongens.
Voorbeeld in het veld: Robert Lewandowski. In mijn ogen de beste spits die er is.
Mooiste voetbal moment: Tijdens mijn tijd bij Willem 2 kregen we één keer per twee weken training door spelers van het eerste. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Danny Landzaat en Joris Mathijsen. Dit was heel erg leerzaam.
Laten we hopen dat Niek Josten net zo veel goals voor Assendelft gaat maken als Robert Lewandowski voor Borussia Dortmund en Bayern Munchen tezamen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl