KnolBoules-leden blij: het mocht weer!

Oostknollendam- Als koeien zojuist uit de ‘winterstalling’, weer vrolijk huppelend de wei in. Op naar de frisse lucht, het verse gras.Zo ongeveer voelde het vrijdagavond voor de leden van KnolBoules. Ze mochten weer. Petanque spelen. Hun geliefde hobby. Twee maanden was het er niet van gekomen. De reden is alom bekend. Maar nu mocht het weer.
Onder strenge voorwaarden, dat wel. En ze kwamen opdagen, de boulers. In grote getale zelfs. Met maar liefst achttien liefhebbers (zie foto), waaronder zes (jeugdige) gastspelers. Om de voorgeschreven afstand van 150 cm aan te kunnen houden werden alle tien banen deze avond gebruikt. Om vooral ver uit elkaar te blijven. Daar keek het bestuur streng op toe. Geen risico nemen.
Vooraf waren al de nodige maatregelen al getroffen. Als een speler ‘de beurt’ had, hielden de anderen gepast afstand; op speciaal geplaatste rubbertegels. Ook het meten moest door één persoon gebeuren. Geen mee-kijkers. Clubhuis ’t Melkhuisje bleef dicht. Consumpties waren er wel. Die moesten op afstand van elkaar geconsumeerd worden. Iedereen werkte mee. Hulde!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl