KnolBoules hervat clubavonden, banen in Oostknollendam corona-proof gemaakt

Knollendam- Buiten sporten mocht vanaf deze week weer. Nu ook voor alle leeftijden. Mits iedereen afstand van elkaar houdt. En dat gaat lukken, ook bij KnolBoules. Vanaf komende vrijdag 15 mei worden de clubavonden hervat. Er zijn speciale maatregelen getroffen. Als een bouler ‘de beurt’ heeft, staan de anderen op rubbertegels langs de baan, op minstens 150 cm van elkaar. Als er gemeten moet worden, mag één persoon dat doen, de anderen kijken op afstand toe. ’t Melkhuisje blijft dicht, een consumptie nuttigen kan wel, ook op afstand. Kortom, na twee maanden stilte eindelijk weer actie op de jeu de boule-banen.
Ook de voetballers mochten afgelopen week eindelijk weer volop trainen. Dat werd met ingang van deze week ook bij vv Knollendam langzaam opgepakt. Vanaf woensdagavond, kwam de selectie van goede buur rkvv Saenden oefenen. Donderdagavond kwamen de eigen leden na weken van stilstand weer in actie. Uiteraard met inachtneming van de geldende corona-regels. Dat houdt in dat de kleedkamers en kantine gesloten bleven. En: afstand houden, thuis verkleden en douchen natuurlijk.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl