Hoedt gesignaleerd op AZ trainingscomplex Zaanstad

Zaanstad- AZ staat sinds vorige week in kleine groepjes weer geregeld op het trainingsveld. Deze week sloot voormalig AZ’er Wesley Hoedt individueel aan om zijn conditie op peil te houden. Hoedt werd dit seizoen door zijn huidige club Southampton aan FC Antwerp verhuurd. De belgen eindigden op de vierde plaats en staan in de bekerfinale die tegen Club Brugge. Het is nog onzeker of deze finale in het Koning Boudewijn stadion in Brussel nog gespeeld zal gaan worden. Als de Belgen Europa in gaan door de beker van België te winnen staat Hoedt open voor een langer verblijf bij de Sinjoren. Een terugkeer naar Nederland behoort overigens ook tot de opties.
De trainingssessies in Zaanstad werd door AZ huisfotograaf Ed van de Pol vastgelegd. Maandag maakte de revaliderende Pantelis Hatzidiakos zijn rentree op het gras.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl