`Eerste` training FC Zaandam een feit

Zaandam- Ook de selectie van FC Zaandam kwam onder leiding van hoofdcoach Iwan Axwijk weer bij elkaar. Dat was voor het laatst in maart toen het covid-19 virus roet in het eten gooide. Op Sportpark Hoornseveld was er woensdag avond dan ook terecht blijdschap nadat er weer, zij het in besloten vorm, kon worden getraind.
De zaterdag tweedeklasser draaide een redelijk seizoen. De fusieclub zag Adnan Barakat en Luciano Dompig voortijdig stoppen maar krijgt er het aankomende seizoen drie nieuwe selectiespelers bij. Deze worden binnenkort door de club gepresenteerd.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl