Selectie van sc Hercules-Zaandam pakt de draad weer op

Zaandam- De selectie van het jubilerende sc Hercules-Zaandam, uitkomend in de zondag derdeklasse hervatte dinsdagavond de training. Dit alles onder de leiding van de nieuwe hoofdtrainer Eric Heerings en geassisteerd door Raymond Huisman. Op deze manier werd het huidige seizoen waarin de Zaandammers bovenin meedraaiden, afgesloten. Eric Heerings, overgekomen van derde divisionist OFC en Raymond Huisman, hij verliet begin van het jaar zaterdag derdeklasser Reiger Boys. Huisman was in het verleden eerder nog hoofdtrainer en wist destijds vanuit de vierde klasse te promoveren naar de derde klasse. Volgend seizoen zal de Zaankanter het tweede elftal onder zijn hoede nemen. Ondanks dat er begin van de week is begonnen met het onderhoud aan de velden, deze zijn ingezaaid en verboden te betreden. Echter stond de gretige selectie wel gewoon op het veld. Dit betreft gelukkig het a-veld dat van kunstgrasveld is en wat daarom wel gewoon in gebruik kon worden genomen.
Afgelopen 28 april bestond de club 10 jaar. Helaas kon de club niet uitpakken en dit uitbundig vieren. Aankomende zaterdag 16 mei is er echter wel een open dag op het prachtige sportcomplex aan het Kuilpad in Zaandam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl